-
Курча Тапака в грибному соусі
- 200/100
-
Курча Тапака в вершково - винному соусi
- 200/100
-
Чашушулі
- 350
-
Люля-Кебаб з телятини
- 250/100
-
Люля-Кебаб курячий
- 250/100
-
Салат з ростбіфом та грушею
- 250
-
Салат з лососем
- 300
-
Салат з куркою та свіжими овочами
- 250
-
Справжній грузинський овочевий салат
- 300
-
Салат з гливами і запеченим гарбузом
- 250
-
Салат з креветками
- 300
-
Баклажанові рулетики з горіховою начинкою
- 200
-
Грузинська овочева тарілка
- 300
-
Домашні соління до грузинської Чачі
- 350
-
Ніжні пхалi
- 100
-
Тарілка сирів
- 180
-
Бастурма
- 100
-
Нежные пхкали со шпинатом
- 350
-
Бульйон з куркою та перепелиним яйцем
- 300
-
Бульйон з міні-хінкалі
- 300
-
Грузинський Харчо
- 300
-
Гарбузовий крем-суп з беконом
- 300
-
Запечені овочі в кеці
- 250
-
Запечена картопля з грузинськими спеціями
- 200
-
Картопля фрі
- 150
-
Пюре з картоплі
- 200
-
Лимонад Натахтарi Дюшес
- 500 мл
-
Вино домашнє червоне
- 0,5
-
Вино домашнє біле
- 0,5
-
Спрайт
- 250 мл
-
Фанта апельсин
- 250 мл
-
Швепс Бiттер Лимон
- 250 мл